Dränering Stockholm

RING OSS - 08-111 111 41

Dräneringsföretag Stockholm

Din dränering i Stockholm

Har du haft problem med fukt? Eller översvämning? Dränering är en vanlig metod som du använder för att leda bort grundvatten eller ytvatten från ett område där det befinner sig oönskat. Vanligtvis använder man dränering på tomten när du ska lägga en husgrund eller om du arbetar med vägbyggen.

Hos oss arbetar vi specifikt med dränering av privata villor och offentliga byggnader runt om Stockholm med omnejd. Att dränera till exempel din källare är en effektiv metod för att hålla fukt borta och skapa en betydligt varmare och bekvämare inomhusmiljö. Samtidigt som du gör det minskar du också riskerna för olika allergier.

Vi är ett dräneringsföretag i Stockholm med lång erfarenhet av dränering av hus, husgrunder, källare m.m. Då vi arbetat med det så länge är vi inget mindre än experter. Därför kan vi alltid ge dig en garanti på arbetet. Om du väljer att kontakta oss för din dränering får du till exempel 10 års garanti på såväl arbetet som materialet.

När behöver du dränera?

Den vanligaste anledningen till att du behöver göra en dränering är fuktproblematik, en annan vanlig orsak är att du vill göra din källare beboelig och sist men inte minst om du ska bygga ut med en stenläggning är det alltid en god idé att dränera. Att dränera är ska du inte slarva med, det är otroligt viktigt. Om du mot förmodan struntar i att dränera kan det komma att kosta dig dyrt i framtiden. Om du får en fuktskada kan det leda till mögel och att du behöver riva upp dina golv.

Hur fungerar dränering?

När vi utför en dränering påverkas utförandet såklart baserat på vad som ska dräneras. Men om vi använder en husgrund som exempel brukar vi dränera med Isodrän. Det finns många material du kan använda men Isodrän är både snällt mot huset och plånboken.

Isodrän-skivor placeras då längs husväggen och det allra bästa med just Isodrän är att de inte bara leder fukt utan även absorberar den. Det skapar mer trygghet för dig och större säkerhet för ditt hus och din mark. Isodrän dränering går därför inte att jämföra med andra alternativ trots att det finns andra metoder.

Anlita oss för dränering i Stockholm

Vi har inte bara lång erfarenhet av dränering utan är även de bästa dränerarna i Stockholm på att dränera hus. Vi förstår att dränering är ett stort projekt för villaägare, såväl tidsmässigt som ekonomiskt och därför visar vi alltid allra största hänsyn och hängivenhet när vi utför vårt arbete. När det kommer till dränering i Stockholm är vi alltid flexibla, snabba och prisvärda. Kontakta oss via telefon eller e post för offert så kommer vi att lösa det på en gång.

Det är viktigt att att du lämnar över din husgrund i trygga händer och det finns inte några tryggare händer än våra. Trots att det finns en del bolag som jobbar med dränering i Stockholm är det ingen som har mer erfarenhet än vi. Vi utför alltid vårt arbete med största försiktighet och noggrannhet. Vårt huvudkontor är beläget i Stockholm och du kan med fördel kontakta oss måndag till fredag från klockan 07.00 - 18. 00.

OM OSS

Vi arbetar specifikt med dränering av privata villor och offentliga byggnader runt om Stockholm med omnejd. Att dränera till exempel din källare är en effektiv metod för att hålla fukt borta och skapa en betydligt varmare och bekvämare inomhusmiljö.

Läs mer om oss »

KONTAKT

UE Industrial AB
08-111 111 41

Råsundavägen 15
169 67, Solna
501122-3381

Integritetspolicy & Cookies

© 2020 Stockholmsdränering.se. Alla rättigheter förbehållna.

uemedia logga